Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tots els acords votats en el ple municipal de 26 juny de 2024

dimecres 26 juny 2024

En la sessió plenària del mes de juny de 2024, celebrada aquest dimecres, dia 26, a les 12 h, al saló de plens de l’Ajuntament de Salou, s’han obtingut les següents votacions:

L’acta del ple celebrat en sessió ordinària el 29 de maig de 2024 ha estat aprovada per part de tots els grups municipals: SUMEM PER SALOU-PSC, ERC-AM; i VOX, PP, ARA PL i USAP. S’ha donat compte dels decrets, des del número 2505 fins al número 3223, de l’any 2024.

S’ha donat compte del decret número 2862, de data 4 de juny de 2024, relatiu a les retribucions brutes anuals dels regidors i regidores sense responsabilitat de Govern durant el mandat legislatiu 2023-2027, modificació 4.

Pel que fa a assumptes de serveis interns, s’ha aprovat, inicialment, la constitució de la societat mercantil pública de caràcter supramunicipal per a la prestació de serveis funeraris i cementiri, amb els vots de l’Equip de Govern, format per SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM; mentre que VOX hi ha votat en contra i s’han abstingut els grups municipals del PP, ARA PL I USAP.

S’ha desestimat el recurs de reposició interposat contra la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Salou i del Patronat Municipal de Turisme per a l’any 2024, amb els vots a favor de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM; mentre que VOX, PP, ARA PL I USAP s’han abstingut.

S’ha aprovat, per unanimitat de totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament, la proposta d’accions en matèria de recuperació de premis de jubilació i 25 anys.

S’ha ratificat el decret de data 12 de juny de 2024, de compareixença i personació davant del jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona, amb els vots a favor de l’Equip de Govern, SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM. Els grups municipals de VOX, PP, ARA PL i USAP s’han abstingut.

S’ha ratificat el decret de data 17 de juny de 2024, de compareixença i personació davant del jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona. Aquest punt ha obtingut l’aprovació per part de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC AM, mentre que VOX, PP, ARA PL i USAP s’han abstingut.

Pel que fa a assumptes de serveis econòmics, s’ha aprovat la modificació de l’article 45 “Bestretes de caixa fixa” de les bases d’execució del pressupost 2024, amb els vots favorables de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM. Els grups municipals de VOX, PP, ARA PL i USAP s’han abstingut.

S’ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i l’Agència Tributària de Catalunya, en matèria tributària (2024-2028), amb els vots a favor de l’equip de Govern, SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM. Per la seva banda, els grups de l’oposició, VOX, PP, ARA PL i USAP, s’han abstingut, també, en aquest punt.

S’ha aprovat, per unanimitat de tots els grups polítics, el 50% de bonificació de l’ICIO per a la rehabilitació de les façanes de l’edifici Napoli III, situat al c. Cambrils, número 41, de Salou.

En relació als assumptes de serveis a les persones, s’ha aprovat el conveni de col·laboració educativa entre l’Ajuntament de Salou i l’Institut Jaume I de Salou per a l’ús social de les instal·lacions esportives del centre educatiu. Tots els grups municipals hi han votat a favor, per unanimitat.

Finalment, la moció presentada pel Grup Municipal de VOX en relació amb l'incivisme ha estat rebutjada per l’equip de Govern, SUMEM PER SALOU-PSC, i ERC-AM; i s’han abstingut el PP, ARA PL i USAP.

Document Actions