Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tres alumnes de l’IES Jaume I de Salou s’enduen el primer premi a la millor idea empresarial

Un total de 26 alumnes de batxillerat i cicles formatius han participat en la Quarta Edició del Concurs ‘l’Institut Emprèn’ que té una dotació total de 2.100 euros

dilluns 27 maig 2013

La Quarta Edició del Concurs l’Institut Emprèn, concurs organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, ha premiat els projectes d’empresa de nova creació més interessants i innovadors. L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de Promoció Econòmica Reyes Pino juntament amb la Directora del IES Jaume I, Montserrat Vallès, la directora del IES Marta Mata, Carme Sans i un representant de l’Escola Elisabeth, Enric Masià han sigut els encarregats avui a de lliurar la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou els premis als joves que han presentat els projectes d’empreses de nova creació més interessants i innovadors de ‘L’Institut Empren’. Es tracta de la quarta edició d’aquest concurs que té com a objectiu estimular les capacitats emprenedores dels alumnes  als centres d’educació secundària del Municipi (l’Escola Elisabeth, l’ IES Marta Mata i l’IES Jaume I).

En aquesta quarta edició s’han presentat un total de 10 treballs en la línia de les anteriors edicions. Es tracta –tots ells- de projectes de creació d’empresa realitzats per estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària de Salou que pretenen posar de relleu la innovació i l’esforç dels estudiants.


El Primer Premi a ‘la Millor Idea Empresarial’, valorat amb 600 euros ha recaigut en el projecte anomenat REELING SLNE creat per alumnes del l’IES Jaume I.  Els alumnes guanyadors han estat Jefferson Javier Cely Martínez, Noelia Herrera Martínez i Raúl de la Cruz López.

El segon premi a la millor idea empresarial, valorat en 500 euros ha estat per LOCUS AMONENUS, format pels alumnes de l’IES Marta Mata. Els alumnes han estat Astrid Pifarre Aranda, Franco Meichtri Chaures i Marina Martínez Jiménez.

El premi al projecte més innovador valorat en 500 euros ha estat per GRUP P&F SL. Creat pels alumnes de l’Escola Elisabeth, Maria Pascual Albiol i Maria-Shana Cases Rodríguez.

També hi ha hagut un premi al Projecte més ben treballat valorat en 500 euros que ha recaigut en KAMON SLNE realitzat pels alumnes de l’IES Jaume I: Karla Moran Correa i Mónica Sánchez Heil.

S’ha lliurat diplones a altres treballs com al Millor Projecte d’Internacionalització al projecte SWEET BOX creat pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Cristina Orriols Sancho, Daria Maximova i Paola Rizzolo Brime. També s’ha premiat com el millor d’integració social a Power Left, creat per alumnes de l’IES Marta Mata, Lidia Benga, Javier Cardona i Hermes Manero. Com a millor projecte de consum responsable, s’ha premiat la proposta PIENSA COMO UN CHEF SLNE format per alumnes de l’IES Juame I, Patricia López López, Hilsa Arletty Ozoria i Cristina Pérez Cuadrado.  

L’alcalde, Pere Granados, després de felicitar els alumnes, professors i centres participants al concurs ha assegurat que “avui en dia és fonamental la creació d’empreses per generar ocupació i l’administració té la obligació de sentar les bases per generar confiança”. A més, els ha encoratjat a “reflexionar cada dia com fer millor les coses; a no caure en la rutina”. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino ha posat com a exemple d’èxit la història de Richard Branson; el propietari de Virgin, a més d’altres 350 empreses. “Penseu que aquest empresari amb 13 anys ja va crear la seva primera empresa i en una entrevista recent lamenta que mai ningú li pregunta quants fracassos empresarials ha tingut; malgrat tot, el fracàs és sovint necessari per a obtenir després l’èxit”.

Els directors dels centres , Montse Vallès de l’IES Jaume I i Carmes Sans de l’IES Marta Mata i el representant de l’Escola Elisabeth, Enric Masià, també han volgut felicitar els guanyadors i tots els participants per l’interès i la dedicació que han demostrat a l’hora de redactar els treballs.

Galeria d'imatges

DSCN0082.JPG
1er_PREMI_A_LA_MILLOR_IDEA_EMPRESARIAL.JPG
2on_PREMI_A_LA_MILLOR_IDEA_EMPRESARIAL.JPG
MILLOR_PROJECTE_D’INTERNACIONALITZACI.JPG
MILLOR_PROJECTE_DE_CONSUM_RESPONSABLE.JPG
la_sala.JPG
MILLOR_PROJECTE_D’INTEGRACI_SOCIAL.JPG
PREMI_AL_PROJECTE_MS_BEN_TREBALLAT.JPG
PREMI_AL_PROJECTE_MS_INNOVADOR.JPG
conjunta.JPG
MILLOR_PROJECTE_D’INTERNACIONALITZACI.JPG
PREMI_AL_PROJECTE_MS_BEN_TREBALLAT.JPG
2on_PREMI_A_LA_MILLOR_IDEA_EMPRESARIAL.JPG
la_sala.JPG
PREMI_AL_PROJECTE_MS_INNOVADOR.JPG
1er_PREMI_A_LA_MILLOR_IDEA_EMPRESARIAL.JPG
MILLOR_PROJECTE_D’INTEGRACI_SOCIAL.JPG

Document Actions