Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tres associacions culturals més se sumen a la campanya 'Som Salou'

divendres 23 gener 2009

Aquesta setmana tres entitats més de l'àmbit cultural de la capital de la Costa Daurada s'han sumat a la campanya 'Som Salou': el Ball de Diables 'Maleïts de Salou', el 'Contrapunt d'onades' i l'associació 'Playart'.

Germán Colomines, en representació del Ball de Diables 'Maleïts de Salou'; Marta Pérez, en representació del 'Contrapunt d'onades'; i M. Mercè González, en representació de l'associació 'Playart'; i el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; i el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya, en representació de l'Ajuntament de Salou, van signar ahir dijous 22 de gener el conveni d'adhesió a aquesta iniciativa del Departament de Participació Ciutadana del consistori salouenc, que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la capital de la Costa Daurada.

Mitjançant aquest acord, l'Ajuntament s'ha compromès una vegada més a autoritzar a aquestes entitats l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, aquestes associacions han acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què faran servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

El nombre d'entitats adherides a aquesta iniciativa ja ascendeix a 33.

Document Actions