Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tret de sortida a la campanya comercial ‘Salou de Pasqua’, dirigida al públic familiar

dimecres 13 març 2024

Salou posa en marxa, a partir d’aquest dimecres, la campanya dirigida públic familiar amb infants “Salou de Pasqua”, una iniciativa de dinamització comercial, impulsada per Shopping Salou, amb el suport de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, que té com a principals activitats una gimcana pels aparadors, un dia de cacera d’ous de Pasqua als establiments participants i un sorteig.

Els objectius principals són dinamitzar el comerç local durant els dies previs a la festivitats de Pasqua i allargar la campanya fins a final de Setmana Santa, per facilitar que hi pugui participar tant el públic local com el de segona residència, el qual tindrà accés a la informació en castellà mitjançant el codi QR del cartell i els díptics de la iniciativa.

L'estructura de la campanya integrarà diverses accions:

  • Del 14 de març a l’1 d’abril, es farà una gimcana de cerca d’ous decoratius als aparadors. Cada establiment participant tindrà un ou diferent i els infants hauran d’omplir un díptic, marcant en quin establiment han trobat els 20 ous indicats, per poder entrar en un sorteig.
  • Del 14 al 21 de març, els establiments participants lliuraran una cartolina amb unes orelles de conill (fins a finalitzar exitències) per retallar i formar una corona. Portar-la posada serà la condició per participar en la cacera d’ous del dia 22 de març.
  • El 16 de març, de 10.30 a 12 h, es farà una cacera d’ous de Pasqua als jardins de la Torre Vella, sota el títol de “Salou Egg Hunt”. Es tracta d’una activitat que compta amb l’organització de La Martina Kids & Us. Les inscripcions són a través del codi QR que trobaran al díptic de participant de la campanya.
  • El 22 de març, de 17 a 20.30 h tindrà lloc una cacera de mini ous de xocolata als establiments participants, on els infants rebran un ou de xocolata (fins a finalitzar existències) en cada establiment participant que visitin, sempre que portin les orelles de conill posades. Es recomana que duguin una cistella o recipient per guardar els ous de xocolata que recullin.
  • El 3 d’abril tindrà lloc el sorteig de diferents premis: un casal d’estiu d’una setmana “Fun Week”, de La Martina Kids & Us; un campus d’estiu d’una setmana “Summer Camp”, de l’Escola Innova; entrades a Bosc Aventura; una figura de xocolata i un peluix, de Cafeteria-boulangerie Huma; i una tallada de cabells i una colònia, de perruqueria Rulo’s.

 

Document Actions