Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tret de sortida al Salou Actiu de la Primavera 2011

Els ciutadans empadronats a Salou podran realitzar les inscripcions a les activitats del dia 4 fins al 7 d’abril. El dia 8 podran inscriure's persones no empadronades al municipi.

dijous 31 març 2011


La Regidoria de Cultura i Festes i la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou han organitzat una nova edició dels cursos corresponents al Salou Actiu, un tercer trimestre que es desenvoluparà entre els mesos d’abril, maig i juny. Es tracta d’un programa complert on es consoliden activitats d’anys anteriors donada la gran acceptació que van tenir en l’edició anterior i se’n presenten de noves com un taller de bijuteria amb la nespresso o un taller de música en família.
La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “presentem una agenda molt completa de propostes pensada  en aportar formació  que ajudi en la recerca d'oportunitats laborals per una banda i per un altra que aporti emocions i sensacions positives en la seva vessant més lúdica.”  Per la seva part, la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: “degut a la gran demanda en les edicions anteriors hem treballat per oferir els cursos i tallers que van tenir una major acollida en les edicions anteriors així com de nous per tal d’ampliar l’oferta”.
En aquesta nova edició, Salou Actiu Primavera 2011, es preveu que s’inscriguin més de 400 persones de totes les edats. Des del dia 4 d'abril i fins el dia 7 d’abril s’obrirà el període d’inscripcions per persones empadronades al Municipi.  El dia 8 es podran inscriure les persones no empadronades al Municipi. Entre els tallers que s’oferiran en aquesta edició trobem: la iniciació a Windows, iniciació als programes d’office i iniciació a internet. Destaquen també els tallers de teatre per adults i joves, el de  risoteràpia i ball d’envelat. A més, com a formació, es podran realitzar el curs de monitor/a de menjador i transport escolar, el de monitor de lleure o el curs de manipulador d'aliments.

Des del Club Xic’s es promouen tallers totalment gratuïts. Pels nens de 3 a 13 anys hi haurà tallers de pintura o collagre, taller de plastilina creativa o sessions de cinema que es faran a l'Espai d'Infància l'Estació del Carrilet. Pels joves, els dissabtes a la tarda es faran diferents torneigs esportius.
Un any més l’Antena del Coneixement de la URV de Salou també ha volgut estar-hi present amb tot un seguit de tallers i monogràfics com el cicle de cinema per a la gent gran, la conferència “Don Quijote, un friki entranyable”, una visita al celler Mas dels Frares, o les aules d’extensió universitària entre d'altres activitats.
Totes aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi o demanar informació sobre algun dels cursets o tallers poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura i Festes. A més l’oficina posa a disposició del públic una bústia on podeu dir la vostra sobre cursos i tallers que us agradarien fer en una propera edició del Salou Actiu.

 

Fitxers adjunts

Document Actions