Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Trobada dels regidors de l’Aliança Turística

Els regidors de turisme dels ajuntaments de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, van mantenir ahir a Vila-seca la tradicional reunió anual per tal de planificar el contingut del Pla d’Accions conjunt per aquest 2013

dimarts 22 gener 2013

Els regidors de turisme dels ajuntaments de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, van mantenir ahir a Vila-seca la tradicional reunió anual per tal de planificar el contingut del Pla d’Accions conjunt per aquest 2013.

A banda de les accions consolidades, com la participació a la fira FITUR, juntament amb PortAventura, una de les principals novetats d’enguany serà la proposta de fer una important acció de promoció a diferents municipis del sud de França. França continua sent el país d’origen de molts turistes de la zona, visitants que ocupen tant hotels, com càmpings i apartaments, convertint-se d’aquesta manera en un mercat estratègic per a la demarcació.

Durant  la reunió també es va coordinar la trobada que tindrà lloc properament amb els responsables de PortAventura, col·laborador i organitzador de moltes de les accions que porten a terme els municipis de l’Aliança, per tal de tancar totes les accions compartides que es treballaran al llarg d’aquest any 2013.

Els quatre regidors van confirmar també la participació de l’Aliança a la fira de turisme de Sant Sebastià SEVATUR, que tindrà lloc el proper mes de març i ha posat les bases de l’acció que es durà a terme al sud de França.

 

Galeria d'imatges

foto_reunio_regidors_alianca_gen._2013.JPG
foto_reunio_regidors_alianca_gen._2013.JPG

Document Actions