Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Trobada entre l'equip de prevenció i mediació comunitària del Departament de Justícia i l'Ajuntament de Salou

dijous 10 juliol 2008

La regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, ha organitzat aquesta setmana una trobada amb un equip de tècnics de prevenció i mediació comunitària del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en la qual hi han participat els tècnics d'Immigració i Igualtat, de Joventut, de Serveis Socials, representants de la Policia Local i de la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament.
A la reunió que va tenir lloc dimarts passat, els tècnics de Justícia van presentar el programa de suport a la prevenció comunitària de la delinqüència juvenil, on van puntualitzar el paper que tenen com assessors i no pas com a executors.
Després que cada tècnic de les diferents regidories exposés els possibles problemes amb què es troben amb els joves i també expliquessin els projectes i programes que desenvolupen i la coordinació entre departaments, els tècnics van fer una diagnosi positiva del treball que es duu a terme des de l'Ajuntament de Salou.
De tota manera, es va acordar fer una propera trobada per parlar de temes més concrets que afecten els diferents agents de l'Ajuntament.

Document Actions