Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Trobada institucional entre l'alcalde de Salou i el de Tarragona

L’alcalde tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros, i el de Salou, Pere Granados, han tractat diversos temes d’actualitat del territori

divendres 05 febrer 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest matí al seu despatx al batlle de la ciutat de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros en el decurs d’una trobada institucional i per tractar diverses qüestions que afecten el territori. L’alcalde Granados ha agraït la visita alhora que ha plantejat a Ballesteros la capacitat de treballar plegats per unir el territori "fent un esforç de consens que redundarà en benefici dels municipis, les seves potencialitats econòmiques i dels ciutadans", ha dit. El màxim responsable salouenc ha estès la mà al seu homòleg tarragoní per tal d’aconseguir una unitat d’acció en qüestions tant fonamentals com la continuïtat de la base de Ryanair a l’aeroport; la consecució dels Jocs del Mediterrani del 2017 on Salou s’ha posicionat com a subseu; el suport a la candidatura de Tarragona com a capital cultural; o l’atracció de nous mercats turístics que han de beneficiar l’economia dels municipis de l’entorn.

A més, l’alcalde ha insistit en la necessitat de reactivar el Consorci del Camp de Tarragona com a ens aglutinador del territori, i espai on unificar criteris, consensuar projectes de territori, i debatre reptes que són comuns.

L’alcalde de Salou també s’ha compromès a fer arribar a l’Ajuntament de Tarragona la moció recentment aprovada pel plenari municipal salouenc sobre el necessari canvi del finançament dels municipis turístics.

Segons l’alcalde Granados, "en definitiva ha estat una reunió positiva des del punt de vista institucional, perquè ens ha permès tenir un canvi d’impresions sobre diversos aspectes del nostre territori".

Per la seva part, l’alcalde de Tarragona ha lliurat a l’alcalde de Salou el manifest en suport de Tarragona com a capital de la vegueria a més d’un llibre, recentment editat per la corporació, per tal de recolzar la candidatura de Tarragona com a capital cultural del 2016.

Document Actions