Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Turisme de Salou rep una delegació d’agents turístics de Kazajastan

Han conegut de primera mà els serveis i l’entorn de la Destinació i han visitat PortAventura

divendres 17 maig 2013

Un grup de 15 agents de viatges de Kazajastan han visitat Salou de la ma de Viatges Marfil i amb la col•laboració del Patronat de Turisme de Salou i Portaventura. El regidor de turisme, Benet Presas, ha rebut a la seu del Patronat de Turisme als 15 agents de viatges procedents d’un dels països amb major extensió del món.  Durant la seva estada, han conegut l’entorn i serveis de la destinació així com hotels i el Parc de PortAventura.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha recordat que “amb l’objectiu d’obrir aquest mercat, el Patronat va estar present recentment a la Fira KITF, l’esdeveniment més important de Kazajstan i Àsia central per a la indústria de viatges i turisme” i ha destacat que “és un client que Salou pot atreure i obrir mercat donat que té un nivell adquisitiu elevat, que valora les destinacions de sol i platja de qualitat així com la cultura i el lleure, de la mateixa manera que s’interessa per la oferta comercial de la zona”. Kazajastan té una superfície de 2.727.300 i més de 16 milions d’habitants.  Un dels aspectes que està afavorint l’obertura d’aquest mercat és l’agilització del visat per poder viatjar a Europa per part dels ciutadans d’aquest país.

El Patronat de turisme de Salou treballa per atreure aquest tipus de mercat intensificant la tasca de promoció i analitzant les necessitats específiques d’aquests nou turistes. . En aquests moments, des ja es treballa en el calendari de promoció de cara a la propera temporada, fixant mercats estratègics i noves vies a promocionar.

Galeria d'imatges

P1020660.JPG
P1020660.JPG

Document Actions