Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

TV France 3 entrevista a l'alcalde Pere Granados

dimecres 17 juny 2009

L'alcalde Pere Granados ha estat present als assajos que han fet al TAS la companyia 'Azteca Ballet Méjico'. Aquests han presentat l'espectacle Mexicaña. En el decurs de l'acte la televisió francesa France 3 ha entrevistat el batlle de Salou, qui ha fet una reflexió sobre la ciutat com a destí amb multiculturalitat.

Dirigits per la reconeguda artista i ballarina de dansa popular mexicana, Viviana Sánchez, el grup Azteca Ballet Méjico, presenta al TAS de Salou l'espectacle 'mexicaña', el dimarts dia 16 a les 6'30 de la tarda.
Els membres de la coreografia, tots ells ballarins professionals i especialitzats, són la majoria residents a Salou; i l'espectacle que presenten consta de quadres de dansa de diversos estats de la República Mexicana, on es combina la dansa tradicional i folklórica, la dansa clásica i la dansa contemporània.
El programa que es desenvoluparà consta de coreografies inspirades en el Mèxic prehispànic, coreografies basades en els balls tradicionals de Michoacán, balls populars de l'estat de Tamaulipas, balls de Jalisco, i altres danses plenes de simbols i expresions dels pobles indígenes.

Document Actions