Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Últimes places lliures del programa d’educació, formació i lleure Salou Actiu Primavera 2016

divendres 01 abril 2016

Tots aquells interessats poden apuntar-se en algun dels cursos, activitats, visites i xerrades a les oficines del departament de Cultura fins esgotar existències

 

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou i l’Antena del Coneixement de la URV s’informa que encara queden places disponibles pel cursos del programa Salou Actiu; el qual, a través dels coneixements en diferents àmbits ofereix formació, coneixement i lleure. De fet, el primer dia d’inscripcions ja es van ocupar més de 450 places entre els diversos cursos i tallers oferts.

Hi ha una sèrie de cursos, visites i tallers en els que encara queda disponibilitat de places. Aquests són els cursos de gralla tant el de nivell principiant com l’avançat, que són exclusius per a membres que pertanyin a entitats inscrites al registre municipal d’entitats de Salou.

En l’àmbit de les noves tecnologies trobem el taller d’iniciació a internet, a més del taller de anem a ballar, el de fil i agulla de nivell avançat, el taller de sardanes tant el nivell principiant com l’avançat, i una conferència sobre la Batalla de l’Ebre. Referent a les sortides trobem la visita a la Vila Romana de Barenys, el cinefòrum, la conferència sobre el Jaciment Arqueològic de la Punta de la Cella i la seva visita. Altres tallers que s’ofereixen són el d’aprendre a ballar amb el ball de bastons, el taller de memòria per a la gent gran, a més d’un taller sobre Coaching per treure el màxim profit a les capacitats personals, un taller per aprendre a portar els Nanos i la Mulassa de Salou, i el taller per aprendre a ballar el ball de pastorets. En el tema manualitats s’ofereix un taller per fer una caseta de clauer i un taller per fer un quadre amb les teves fotos. A més, es podrà descobrir la Capital de la costa Daurada amb la realització de les millors fotografies del municipi.

 

Inscripcions obertes

Pel que fa a les inscripcions als diversos tallers i activitats en les que queden places lliures es podran cursar a la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salou (de dilluns a divendres de 10 a 14h), un cop passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller.

Els cursos i tallers que han enregistrat una major demanda i ja s’han omplert una sèrie de cursos  han estat la visita a la Batalla de l’Ebre, la visita a Mas Calvó, la visita al Montblanc Medieval, la confecció de pàgines web, la visita guiada amb el trenet per conèixer Salou, la iniciació a la informàtica, la informàtica pràctica i el viu Salou des del mar; que ja compten amb llista d’espera.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

salouactiu.jpg

Document Actions