Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ultramar Express Event Management i el Patronat de Turisme de Salou promocionaran la ciutat com a destinació de turisme professional

divendres 20 febrer 2009

Ultramar Express Event Management, divisió MICE (meetings, incentius, congressos i esdeveniments) de TUI España, ha signat aquesta mateixa setmana un acord de col·laboració amb el Patronat de Turisme de Salou amb l'objectiu de promocionar la ciutat com a destinació de turisme MICE.

Delfi Torns, director general d'Ultramar Express Event Management, i Marc Montagut, President del Patronat de Turisme de Salou, han formalitzat l'acord a través del qual Salou entra a formar part de la cartera de destinacions Convenció Express d'Ultramar Express Event Management.

Aquest acord s'emmarca en la creació d'un nou producte per part d'Ultramar Express Event Management, la Convenció Express, que consisteix en oferir al client destinacions més propers i menys comuns per reduir de temps/cost en transport, hotel i venue. Salou reuneix les condicions per ser una destinació de Convenció Express ja que disposa de centre de convencions plenament equipat, nombroses places hoteleres i bons accessos des dels aeroports de Barcelona i Reus i l'estació de l'AVE de Tarragona.

Per la seva part el Patronat de Turisme de la ciutat valora molt positivament aquest acord ja que es traduirà en un nou posicionament de Salou, actualment molt posicionat en el turisme de vacances, com una destinació MICE. Aquest nou tipus de turisme és menys estacional i permetrà explotar els recursos de la ciutat durant tot l'any, complementant així el turisme de vacances de temporada.

Es pot destacar l'interès que ha generat aquest acord, així com la possibilitat de signar acords amb altres destinacions|, entre els proveïdors de serveis de l'entorn MICE. Hotels, restaurants, centres de convencions, espais de lleure, agències d'hostesses... veuen en aquest acord una clara oportunitat per incentivar les empreses a celebrar els seus esdeveniments corporatius sense que la crisi actual sigui un obstacle.
Ultramar Express Event Management, per la seva banda, està negociant amb nombrosos organismes per poder tancar acords similars al signat amb el Patronat de Turisme de Salou. La Convenció Express ha generat moltes expectatives entre destinacions, proveïdors i clients.

Document Actions