Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un any més la Jove Orquestra Nacional de Catalunya pujarà a l’escenari del TAS de Salou

dimecres 30 desembre 2015

La JONC i la JONC Alevins treballaran junts aquestes festes en la dotzena edició de l’estage nadalenc al municipi

Els músics de la JONC, liderats per Manel Valdivieso, compartiran escenari amb membres de la JONC Alevins, liderats per Manel Valdivieso i Qvixote Quartet. D’aquesta manera Salou es compromet un any més –i ja en són 12- amb la cultura i la música a través de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Cultura i les JONC. Aquest, permet que durant uns dies els joves que conformen l’agrupació duguin a terme una formació intensiva en unes jornades de treball que inclouen classes de perfeccionament instrumental, treballs de repertori de música de cambra, així com també la preparació d’un programa simfònic i uns concerts. Els joves van arribar a Salou el dilluns 28 i s’hi estaran fins al proper 4 de gener.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat com “no entendríem la programació de Salou sense els dos concerts que ens aporten tant les JONC com les JONC Alevins ja que des de fa 12 anys apostem per una oferta musical de primera línia, molt esperada per la població salouenca i que també genera un pol d’atracció  amb les poblacions veïnes”. Per la seva part, la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, destacava que “creiem que és una gran oportunitat pel planter de joves que hi participa però també és una gran oportunitat pels amants de la música de gaudir de grans concerts sense desplaçar-se” i, també, per acostar la música a la residència d’avis de Salou el proper dijous dia 31. Cal destacar que els músics estan acompanyats en tot moment per un excel·lent equip de professors, la majoria dels quals han estat membres de la JONC.

 

Els concerts d’aquest encontre a Salou es faran els dies següents:

JONC

3 de gener – Teatre Auditori de Salou audició-taller musical amb els usuaris del centre de Villablanca de Reus, a les 16.30h

4 de gener - Teatre Auditori de Salou, a les 20h, 5 euros

JONC Alevins

31 de desembre – Residència d’avis de Salou, a les 12h

3 de gener - Teatre Auditori de Salou, a les 20h, gratuït

Galeria d'imatges

petita.jpg
JONC_abril_2015.jpg
Jonc.JPG
P1220872.JPG

Document Actions