Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un any més, Salou capital europea de futbol femení

divendres 08 maig 2009

El dijous 7 de maig s'ha realitzat la presentació oficial d'una nova ediición del Torneig de futbol femení més important d'Europa, SALOU INTERNATIONAL WOMEN'S CUP, que tindrà lloc el 15 i 16 de maig, a la capital de la Costa Daurada.
Un acte curt, però simpàtic, que ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Aguiló (Representant Territorial de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i ostentant la representació oficial de la Delegació del Govern a Catalunya), el Sr. David Ninyà (Regidor d'Esports de Salou), el Sr Alberto del Hierro (Regidor de Turisme de Salou), dels padrins del Torneig, Adriana (Jugadora del RCD Espanyol) i Jordi Sunyer (TV3).
El Director General d'IWC, Sr. Xavier Rieiro, ha obert els parlaments, destacant l'elevat nivell esportiu dels equips participants, que conformen un cartell inigualable. Així mateix hi ha volgut agrair as les Autoritats, Esponsors, Associació de Comerciants de Salou i mitjans de comunicació el suport que estan donant al projecte IWC i en especial al Torneig de Salou. Amb aquests suports és dificil que el Torneig surti de la província de Tarragona.
Finalment ha destacat que tots els arbitratges del Torneig seran realitzats per dones, i que TV3 emetrà en directe dos partits dissabte.

El Sr Ninyà ha ratificat el suport de l'Ajuntament a aquest Torneig, i el Sr. Aguiló, hi ha manifestat el suport incondicional de les Institucions al projecte global, i en especial en Torneig SALOU INTERNATIONAL WOMEN'S CUP. Finalment el Director del Torneig, Sr. Angel Dominguez, protegit pels padrins Adriana i Jordi Sunyer han realitzat el sorteig d'aparellament dels equips, que ha quedat com segueix:

Dissabte, 16 de maig
10:00 MONTPELLIER HSC - RAYO VALLECANO
12:00 (TV3) R.C.D. ESPANYOL - BRISTOL ACADEMY WFC
13:30 (TV3) F.C. BARCELONA - MONTPELLIER HSC
16:00 BRISTOL ACADEMY WFC - ATLÉTICO DE MADRID
18:00 RAYO VALLECANO - F.C. BARCELONA
20:00 ATLÉTICO DE MADRID - R.C.D. ESPANYOL

Diumenge, 17 de maig
10:00 3º y 4º puesto
2º GRUPO B 2º GRUPO A
12:00 FINAL
1º GRUPO A 1º GRUPO B

Document Actions