Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un centenar de nens ja gaudeixen del Casal Xic’S a Salou

Durant la primera setmana de Casal, els infants del municipi gaudeixen de talles, activitats d’aigua i excursions

dijous 04 juliol 2013

Més de 100 nens han començat aquesta setmana les activitats del Casal Xic’s, mantenint el número d’inscrits de l’anterior edició durant passat estiu. La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou és la encarregada d’impulsar i coordinar les activitats del Casal Xic’S. En aquesta primera quinzena, els infants del municipi estan gaudint de tallers, activitats d’aigua, excursions i moltes altres sorpreses. Enguany, el casal es trasllada a l’Escola Salou que acull nombroses activitats realitzades per un equip format per 12 monitors i el director del casal, tots ells de Salou, responsable de vetllar pel bon funcionament del casal. El programa  també tindrà com escenari altres espais municipals per tal de realitzar activitats complementàries (pavelló, piscina, TAS, etc.).

Des de la regidoria s’han mantingut els preus de les activitats respecte de l’any passat, amb una clara voluntat de no incrementar més la despesa de les famílies. “La bona acollida que ha tornat a tenir el Casal Xic’s mostra l’interés de les famílies per aquest tipus de propostes educatives i lúdiques i per això, posem tot l’esforç en oferir una proposta interessant pels petits i les famílies”, ha explicat la regidora d’Infància, Julia Gómez.
El projecte es complementa amb un servei de menjador que té lloc a la mateixa escola Salou entre les 13 i les 16h. Donant així en total un servei de les 7:30h (quan comença el servei d’acollida del casal) fins a les 16h de la tarda.

 

Galeria d'imatges

Premsa.JPG
Premsa.JPG
Premsa.JPG

Document Actions