Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un conveni entre l'Ajuntament i STS permetrà la millora de l'atenció als malalts d'Alzheimer de Salou

divendres 25 juliol 2008

El Centre Sociosanitari i Residència Assistida Salou, situat a l'avinguda Pau Casals, acull des de fa poc a una quinzena de malalts d'Alzheimer del municipi. Això és possible gràcies a l'acord al qual han arribat l'Ajuntament de Salou i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Salou (AFAS) amb l'empresa que gestiona aquest centre, STS Gestió de Serveis Sòcio-sanitaris, S.L.
Mitjançant el conveni de col·laboració que van signar ahir la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier; el president d'AFAS, Pascual Roche; i Eugeni Grugués, en representació de STS, aquesta empresa ha posat a disposició d'aquesta entitat local les seves dependències destinades al Servei d'Atenció de Dia, situades a la planta baixa, per tal d'acollir i atendre a les persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa anomenada Alzheimer.
Fins al mes de maig, els usuaris d'aquest recurs d'atenció de dia sociosanitari havien estat atesos al consistori. Perquè això fos viable, l'Ajuntament de Salou, a través dels seus Serveis Socials, va cedir les seves sales ubicades a la planta soterrani del Centre Cívic.
Aquest trasllat suposa una millora de l'atenció als malalts d'Alzheimer, donat que el Centre Sociosanitari i Residència Assistida Salou reuneix unes condicions estructurals i assistencials adequades per prestar aquest servei, va apuntar la regidora Martina Fourrier.

Document Actions