Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un espectacle de titelles basat en el llibre 'El Petit Príncep', dissabte al Centre Cívic de Salou

dijous 27 març 2008

La companyia Marduix Titelles representarà aquest proper dissabte 29 de març, a les 18 hores, al Centre Cívic de Salou, 'El Planeta B 612'. Es tracta d'un espectacle amb actors, ninots i ombres basat en l'obra 'El Petit Príncep', de l'autor francès Antoine de Saint-Exupéry que té com a objectius donar a conèixer aquest llibre i transmetre als infants valors com l'amistat, la dedicació i la constància.

El protagonista d'aquesta història és un nen procedent d'un planeta llunyà, l'asteroide B 612 (un ninot al qual dóna vida Joana Clusellas) on ha deixat una flor, que vol aprendre a estimar la seva flor i a fer amics. En arribar al desert de l'Àfrica, es troba una serp, una guineu i un aviador de mitjana edat (Jordi Pujol) que intenta arreglar el seu avió per poder tornar cap a casa. Abans de separar-se, la guineu li recorda: 'El que és important és invisible als ulls. Només hi veiem amb el cor. És el temps que has perdut per la teva rosa que l'ha feta tan important'.

Aquest 'cant a l'amistat' i 'homenatge a Antoine de Saint-Exupéry', en paraules de la pròpia companyia,té una hora de durada i inclou llums, música, així com un decorat i unes figures elaborades de forma artesanal pel mateix grup teatral.

El preu de les entrades per veure aquest muntatge, l'últim espectacle programat dins el Cicle d'Animació Infantil d'hivern per la Regidoria de Cultura de Salou, és de 2 euros.

Document Actions