Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un gran escenari mariner arriba al Nucli Antic de Salou per crear el Mercat del Mar

Aquest diumenge també tindrà lloc la Festa del Mar a la Platja de Ponent per promocionar els esports nàutics entre els joves

dimarts 18 juny 2013


Els dies 21, 22 i 23 de juny es podrà gaudir de més de 55 parades d’artesania, restauració i alimentació i espectacles amb motius mariners

Els propers dies 21,  22 i 23 de juny, Salou es transformarà en un escenari marí per crear el Mercat del Mar. Un total de 55 parades d’artesania, restauració, alimentació amb temàtica pirata o marinera es situarà al nucli Antic de Salou. A més, diversos espectacles i una escola pirata pels més petits, s’ubicarà a la platja de Ponent.  A més, el diumenge 23 de juny,  també tindrà lloc la Festa del Mar a la Platja de Ponent, al costat de l’espigó del port.

El Mercat del Mar Salou s’inaugurarà el divendres a les 17:00. Els més petits descobriran diversos elements marins inflables com el cavallet i estel de mar. Durant tot el cap de setmana, hi haurà espectacles diversos com cercavila musical amb la barca i el capitan, contes o animació itinerant amb la barca.  El dissabte, per exemple, la Torre Vella acollirà contes i llegendes de Salou de la mà del Pirata Barba-roja.

La regidora de promoció econòmica i comerç, Reyes Pino, ha explicat que “aquest mercat vol ser un petit homenatge a tot allò que ha representat i representa el mar pel nostre municipi, a la vegada, que una magnífica manera de dinamitzar el comerç i atreure a ciutadans i visitants a visitar els carrers comercials de Salou”.


La Festa del Mar:  activitats nàutiques a cinc euros

La Festa del Mar arriba un any més amb l’objectiu de promocionar els esports nàutics entre nens i joves de Salou. Des de les 10:00 fins a les 13.30 hores els assistents podran gaudir de sortides amb caiac de mar, vela lleugera, paddle surf, navegació amb hobbie cat, bateig de submarinisme, widsurf i sortides amb embarcacions a motor. El preu és de cinc euros per tots els menors de 18 anys. Caldrà una autorització signada pels pares. També es podrà gaudir d’una exhibició de Fly Board.

Galeria d'imatges

fotos_011_002.jpg
fotos_mercat.jpg
Festa_del_Mar_2013_Salou-01.jpg
fotos_mercat.jpg
Festa_del_Mar_2013_Salou-02_copia.jpg
Festa_del_Mar_2013_Salou-01.jpg
Festa_del_Mar_2013_Salou-02.jpg
fotos_mercat_2.jpg

Document Actions