Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un grup d’Operadors Turístics Serbis visiten Salou de la mà de l’Agència Viatges Evasió i el Patronat de Turisme de Salou.

El Regidor de Turisme de Salou ha donat la benvinguda a la seu del Patronat de Turisme de Salou a un grup de setze operadors turístics del mercat serbi

dimarts 14 desembre 2010

Aquest grup estarà a Salou del 09 al 12 de desembre,  de la mà de l’agencia de viatges Viatges Evasió amb col·laboració del Patronat de Turisme de Salou per visitar i conèixer els diferents hotels del municipi, així com PortAventura i Tarragona.

Amb aquesta acció es consolida la línea estratègica començada al mes de juny per aquesta entitat, en busca de nous mercats i suport a l’empresari de la nostra zona, essent aquest el tercer viatge d’operació turística del mercat serbi que es porta a terme, amb objectiu de conèixer la ciutat, els seus productes turístics i voltants, així com per poder promoure les vies de col·laboració entre empresaris d’aquest país i la capital de la Costa Daurada.

Així mateix es te previst la participació del Patronat de Turisme de Salou a la fira Internacional de Turisme de Belgrad, que es durà a terme del 24 al 27 de febrer, per recolzar les propostes dels operadors afegint Salou en els seus catàlegs.  

Segons paraules del regidor de turisme de Salou, el Sr. Alberto del Hierro, “Aquesta acció entreveu l’èxit de l’aposta realitzada en el seu moment per promoure i situar a Salou al capdavant de la promoció turística d’aquest país, fent realitat l’obertura de noves vies i mercats per la nostra ciutat”. A més afegeix que, “La  possibilitat de poder viatjar, des de l’any 2010, des de Serbia cap als països de la Unió Europea sense necessitat de visat, convida a considerar la participació del nostre municipi en la fira internacional de Sèrbia, i veure aquest sector com un mercat emissor d’alt potencial per a l’ interès econòmic del nostre municipi”.

 

Galeria d'imatges

serbis_008.JPG

Document Actions