Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un grup de joves britànics estudiants de Turisme visiten Salou

Han vingut a conèixer la zona i en especial la Capital de la Costa Daurada així com els seus mercats

dimecres 18 maig 2011

El Patronat de Turisme de Salou ha rebut a la seu del Patronat un grup de joves  estudiants de Turisme del  Weymouth  College d’aquesta mateixa ciutat. Aquests estudiants que han vingut per conèixer la zona   i especialment la nostra Ciutat, ja han  visitat PortAventura, Salou i aniran també a Barcelona. Un cop finalitzada la seva estada  faran un treball sobre  Salou municipi Turístic Familiar.  En la seva visita se’ls ha rebut a la seu del Patronat de Turisme, on s’ha fet una presentació del nostre municipi com a destí turístic, a més de detallar les accions que es porten a terme des del departament.
 
Aquesta acció posa de relleu la importància de la destinació de Salou dins del marc del turisme en l’àmbit tant nacional com internacional, ja que va ser la mateixa escola que va sol•licitar la presentació. Els estudiants van realitzar un seguit de preguntes relacionades amb la campanya de promoció 2011, els principals  mercats del Municipi i  les previsions per aquesta temporada.

Segons el regidor de Turisme, Alberto Del Hierro “és interessant reforçar la imatge de Salou com a compilació de productes turístics al joves, i encara més a aquells que s’estan introduint en el món professional del turisme, perquè aquests coneixeran de primera mà el nostre municipi, i són i seran els primers venedors de la nostra destinació.”

Al finalitzar els joves van rebre material promocional de Salou y varen agrair al Patronat la bona predisposició vers els joves Britànics.

Galeria d'imatges

001.JPG

Document Actions