Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un grup de joves que proposa un disseny innovador per cuidar la higiene dental s’endú el premi a la millor idea empresarial

dilluns 11 maig 2015

Un total de 52 alumnes de batxillerat i cicles formatius han participat en la sisena Edició del Concurs de negocis ‘l’institut Emprèn’ que té una dotació total de 2.100 euros

La sisena edició del Concurs l’Institut Emprèn, concurs organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, ha lliurat aquest migdia els premis i diplomes per tal de reconèixer els projectes d’empresa de nova creació més interessants i innovadors en el marc de les respectives assignatures dels instituts del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, i juntament amb la directora de l’IES Jaume I, Montserrat Vallès; la directora de l’IES Marta Mata, Carme Sans i el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià;  han estat els encarregats avui de lliurar la Sala Europa del TAS de Salou els premis als joves que han presentat els projectes d’empreses de nova creació més interessants i innovadors de ‘L’Institut Empren’. Es tracta de la sisena edició d’aquest concurs que té com a objectiu estimular les capacitats emprenedores dels alumnes  als centres d’educació secundària del.

En aquesta sisena edició s’han presentat un total de 20 treballs en la línia de les anteriors edicions. Es tracta –tots ells- de projectes de creació d’empresa realitzats per estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària de Salou que pretenen posar de relleu la innovació i l’esforç dels estudiants.

El Primer Premi al ‘Millor Projecte Empresarial’, valorat amb 600 euros ha recaigut en el projecte anomenat PÒLUX SUPRA-LIGHT, creat per alumnes de l’Escola Elisabeth i que ha ideat un sistema d’higiene dental. Els alumnes guanyadors han estat Andy Martínez, Clara Calabuig, Ana Zurita i Paola Molet.

El segon premi al millor projecte empresarial, valorat en 500 euros ha estat per UNA MÀ DE CONTES, format pels alumnes de l’INS Jaume I que han dissenyat un centre d’oci infantil per aprendre a partir del joc. Els alumnes han estat Alba Gila, Marta López, Laura Aranda, Anna Martín i Estefania Ríos.

El premi al Projecte més Innovador valorat en 500 euros ha estat per BELLE COUTURE. Creat per l’alumna de l’INS Marta Mata, Mònica Badia que ha ideat un lloguer de roba i complements d’alta costura amb assessorament d’imatge personal.

També hi ha hagut un premi al Projecte més ben treballat HOCEVILA valorat en 500 euros realitzat pels alumnes de l’INS Jaume I: Toni Àvila i Abril Hocevar que han creat un negoci d’Hosteleria diversificat amb punts de degustació, cuina de lloguer i chef a domicili.

A més, en el marc d’aquest concurs s’han lliurat diplomes a altres treballs com el diploma a la Creativitat al projecte PADMA creat pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Àlvaro Martínez, Elliot Dongare, Jesús Vàzquez i Sergi Requena. També s’ha premiat amb el diploma a l’Eficiència Energètica a WINDSUN, creat pels alumnes de l’INS Marta Mata, Tania Melero i Sheila Hidalgo. A més d’una menció especial al projecte ENGRESCA’T format per alumnes de l’INS Jaume I, Yolanda Canalda, Iris Navarro, Judith Roca, Meritxell Soberbio i Carla Tranquillo.

L’alcalde, Pere Granados, després de felicitar els alumnes, professors i centres participants al concurs ha assegurat que “avui en dia és fonamental la creació d’empreses per generar ocupació i l’administració té la obligació d’estar al costat de l’emprenedor i de sentar les  bases per generar confiança institucional que atregui noves inversions”. A més, els ha encoratjat a no caure en la rutina i a buscar l’excel·lència en la seva feina.

Els directors dels centres , Montse Vallès de l’INS Jaume I, Carme Sans de l’INS Marta Mata i el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià, també han volgut felicitar els guanyadors i tots els participants per l’interès i la dedicació que han demostrat a l’hora de redactar els treballs.

Galeria d'imatges

IDEES.jpg
P1150736.JPG
P1150755.JPG

Document Actions