Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un grup de periodistes nòrdics visiten Salou en motiu del turisme de golf

El municipi de Salou dóna la benvinguda a un grup de diferents mitjans de comunicació del països nòrdics especialitzats en turisme de golf

dilluns 25 octubre 2010

Aquest grup ha estat a Salou del 21 al 22 d’octubre, on han pogut allotjar-se en un hotel amb col·laboració amb Lumine Golf Club, on van estar veient les instal·lacions i varen poder fer un tast de golf. També se’ls va oferir una visita al municipi.
 
Segons declaracions del Regidor de Turisme de Salou, Sr. Alberto del Hierro, "aquest és un turisme de qualitat, amb la despesa mitja per turista més elevada estadísticament a Catalunya, i  que, interessa portar al nostre municipi per ampliar l’oferta turística així com per combinar amb la desestacionalització de la demanda turística".

Aquest tipus de turisme de golf dóna l’oportunitat al municipi de Salou de recuperar  e insistir en el mercat nòrdic en termes de fidelització, donat que és un mercat que opta per altres destinacions per realitzar les seves vacances. La Costa Daurada treballa principalment amb dos operadors turístics de països nòrdics per portar turisme de golf a la nostra zona, aquest són Aurinkomatkat/Sungolf i Pelimatkat de Finlàndia.

El grup de periodistes ha vingut de la mà de l’Agència Catalana de Turisme, que ha escollit a Salou com a única destinació de la Costa Daurada per mostrar aquest producte de golf.

Galeria d'imatges

DSC02146.jpg

Document Actions