Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un munt d'activitats, tallers i actuacions per als infants, a partir de dissabte al Parc de Nadal de Salou

dimarts 23 desembre 2008

El Parc Infantil de Nadal de Salou obrirà portes aquest dissabte 27 de desembre. Fins al 5 de gener, els nens i nenes d'entre 3 i 13 anys, tindran un espai on divertir-se els matins (de les 10 a les 13 hores) i les tardes (de les 16 a les 20 hores) al Pavelló Municipal d'Esports.

En aquest equipament, a excepció de l'1 de gener al matí i el 5 a la tarda que romandrà tancat, s'oferiran als infants diverses activitats i tallers: biblioteca, ludoteca infantil i per als pares, animació interactiva, discoteca infantil, karts, bàsquet 3x3, futbol 3x3, voleibol 3x3, tennis, tennis taula, inflables, rocòdrom, tirolina, pont tibetà, disfresses, titelles, cuina, papiroflèxia, globoflèxia, maquillatge i perruqueria, màquines recreatives, etc.

A banda de tot això, hi ha programades diferents actuacions, com ara, classes de ball, espectacles de màgia, malabars i animació infantil, titelles i karaoke. El patge reial hi serà present, a més, els dies 2, 3 i 4 de gener de les 18 a les 19 hores; i hi haurà servei de guarda-roba.

El preu diari de l'entrada serà de 3 euros, tot i que també es podran adquirir abonaments: de 15 euros, fins al dia 24 de desembre; i 16 euros, fins al dia 29 de desembre.

El Parc de Nadal està organitzat per la Regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de les regidories de Medi Ambient i Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, la Policia Local, el Departament d'Informàtica, la brigada municipal, Kàrting Salou, Mc Donald's, Club Escacs Salou, Consell Local de Joventut, Club Nàutic Salou, l'Estació Nàutica i Fernan's.

El Parc Jove
El Parc Jove, pensat per als nois i noies a partir de 13 anys, en canvi, estarà obert al Pavelló Municipal d'Esports, els dies 29 de desembre i 2 i 4 de gener, des de les 22 hores a la una de la matinada.

Dilluns 29 de desembre, en concret, es disputarà en aquest espai un torneig de tirs de bàsquet i hi haurà classes de hip hop. Divendres 2 de gener, l'oferta lúdica es compondrà de classes de Lambazouk i un torneig de voleibol; i diumenge 4 de gener, de classes de hip hop i d'un torneig de futbol 3x3.

Document Actions