Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un nou operatiu de turisme sènior arriba a Salou per primer cop de la mà de Travel Factory

dimarts 20 setembre 2016

Acollirà prop de 1.500 clients procedents d’Àustria, Itàlia, Holanda, Bèlgica i Grècia, alguns dels quals arribaran amb vol directe a l’Aeroport de Reus

Aquest cap de setmana han arribat a Salou els primers turistes procedents de Viena en una operativa que neix de la mà de l’empresa turoperadora grega Travel Factory. Ben properament també es desplaçaran fins a la capital de la Costa Daurada més vols amb turistes procedents d’altres nacionalitats: belgues, suïssos, italians, grecs,...tots ells turistes que s’allotjaran a hotels de Salou.

Així, amb aquest primer vol xàrter que ha aterrat a l’aeroport de Reus aquest passat dissabte s’aconsegueix gestar una nova línia de turisme sènior al municipi que tot just s’ha engegat aquesta segona quinzena de setembre i que continuarà fins a finals de novembre i arrencarà de nou de cara a Setmana Santa i fins al mes de juny.   

Pel regidor de Turisme, Benet Presas, “és una gran novetat d’aquesta tardor per tal d’allargar i desestacionalitzar la temporada, essent  una iniciativa que forma plenament part del pla d’accions del Patronat Municipal de Turisme de Salou”. A més, afegia, “ens consta que aquest touroperador grec té la voluntat de consolidar i ampliar aquesta oferta. De moment s’esperen rebre entre 4 i 6 mil turistes sènior, amb la previsió de créixer en un futur proper”.

Aquesta operació és fruit d’una acció coordinada pel Patronat de Turisme de Salou, la Taula Estratègica de l’Aeroport, i amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, després de la participació al Forum Europe Senior Tourism el passat mes de desembre

Durant el Fòrum es va presentar Salou, els avantatges d’operar a l’Aeroport de Reus i el programa d’excursions per la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Posteriorment, durant el mes d’abril, representants de Travel Factory van visitar la destinació per conèixer de primera mà els atractius de  Salou i el ventall d’excursions que podran oferir als seus clients.

Turisme de Salou està adscrit al programa Europe Senior de Segittur. Aquest programa es va crear per desestacionalitzar les destinacions mitjançant la promoció de viatges Sènior +55 en temporada baixa.

Galeria d'imatges

turisme.jpg
IMG-20160918-WA0003.jpg
IMG-20160918-WA0002.jpg

Document Actions