Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un nou supermercat de la cadena comercial SPAR, obre les seves portes als baixos de l’Edifici Solimar

Tots els clients que es van apropar a la inauguració van ser rebuts amb un detall gratuït per la seva primera compra

dijous 28 juliol 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Comerç, M. Reyes Pino, el Regidor de Gestió Territorial, Marc Montagut, el gerent de l’establiment, Josep Fraga i el seu fill Marcel Fraga, adjunt de compres de l’empresa, van inaugurar l’obertura d’aquest nou establiment comercial.

Granados, va explicar que: “es tracta d’un nou establiment que suposa una nova inversió que generara llocs de treball que en definitiva es un dels objectius d’aquest govern”.

M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, va destacar “la importància de atreure al teixit empresarial al Nucli Antic de Salou, on la dinamització i el desenvolupament del teixit comercial és fonamental per fer de Salou una zona de compres durant tot l’any”.

A la sessió inaugural també varen assistir els regidors Mario García, Marc Alarcón, Pedro Lavilla, Jesús Barragán i les regidores Júlia Gómez i Mª José Rodríguez.

La nova instal·lació comercial pertany a la cadena de Supermercats Fraga. Tots els clients que es van apropar a la inauguració van ser rebuts amb un detall gratuït per la seva primera compra.

Galeria d'imatges

Foto_Spar.JPG

Document Actions