Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un projecte de 3 estudiants de l’Institut Jaume I premiat amb un accèssit de la 2a mostra d’Emprenedoria de Catalunya

L’alcalde de Salou els ha felicitat a més de lliurar-los un detall en reconeixement a la seva tasca

dimarts 11 març 2014

Tres alumnes de l’IES Jaume I de Salou, Noelia Herrera,  Raúl de la Cruz i Jefferson Javier Cely, han guanyat un accèssit dins la segona Mostra d’Emprenedoria de Catalunya; un concurs que ha seleccionat 12 propostes a la final on hi concorrien 43 projectes d’emprenedoria elaborats per alumnes d’FP tant de grau mitjà com grau superior del curs 2012–13 d’arreu del país. Aquests tres joves, la directora del centre, Montse Vallès i la tutora del projecte, Maria Vázquez de Parga han mantingut una entrevista amb l’alcalde, Pere Granados i les regidores d’Ensenyament, Julia Gómez i de Promoció de Ciutat, Reyes Pino. El batlle, ha volgut felicitar els joves que cursen Gestió Administrativa “per la bona feina desenvolupada i per la motivació que heu demostrat a l’hora de competir amb els millors de Catalunya” i els ha lliurat una reproducció del monument al pescador que hi ha ubicat a l’espigó del Moll de Salou. Per la seva part, els joves s’han mostrat molt contents tant pel que ha significat l’experiència dins aquest concurs com per tot allò que han après al llarg d’aquests darrers mesos. La Directora de l’Institut, Montse Vallès, ha assegurat que “des del centre donem les eines perquè als alumnes hi neixi una necessària consciència d’auto ocupació i d’emprenedoria”.

Aquest grup de joves ja van guanyar el primer premi del concurs L'Institut emprèn organitzat per l’Ajuntament de Salou; els que els ha permès seguir endavant en la promoció del seu projecte -que sota el nom Reeling SLNE- pretén ser una eina eficaç perquè implementin els supermercats i estalviïn cues a les caixes, alleugerint el pagament dels productes; i que consisteix en implementar un arc lector de codis de barres simultanis que detectin tots els productes que hi ha al cistell de compra i que sumin l’import final a pagar per part del consumidor.

Els joves van rebre l’accèssit a finals del mes de gener a l’auditori del CosmoCaixa de Barcelona en el marc d’una jornada dedicada a l’emprenedoria i on hi va assistir el president dels joves empresaris de Catalunya, Pau Garcia Milà.

Galeria d'imatges

P1000422.JPG
P1000422.JPG

Document Actions