Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un total de 1.860 ballarins competiran a partir de demà en el IX Spanish Open 2007

dimecres 05 desembre 2007

El nombre total de ballarins que participaran finalment en el IX Spanish Open de Ball Esportiu i de Competició serà 1.860, segons ha informat avui el responsable de l'organització, Antoni Mas.

Aquestes persones prendran part en les competicions previstes entre demà i diumenge al Pavelló Municipal d'Esports. Cadascun d'aquests dies, s'iniciarà la competició a les 10 hores i a les 21 hores, hi haurà el lliurament de premis.

Al IX Open Nacional AEBDC, per les categories A, B i C, que es disputarà concretament demà, hi haurà 560 participants. Entre aquests, es trobarà l'actriu

i presentadora Miriam Díaz Aroca, que ballarà a partir de les 16 hores, en la modalitat de llatins (al matí, es ballarà la modalitat estàndard).

Per divendres, està programat el IX Open Nacional AEBDC, per les categories E, D i F; i les competicions internacionals Juvenils, Juniors i Rising Star; i dissabte i diumenge es desenvoluparan les competicions internacionals de màxim nivell.

Durant els dies 6, 7 i 8 de desembre, a més, se celebraran unes master-class, impartides per ballarins nacionals i internacionals, dintre de la carpa que es muntarà davant del poliesportiu. L'horari de les classes serà de les 18 a les 22 hores.

Els espectacles previstos dels ballarins/professors d'aquestes master-class es podran veure a partir de les 23 hores al local Blue Bahía.Document Actions