Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un total de 16 equips disputaran el I Torneig de Futbol 7 Nocturn a Salou aquest cap de setmana

dijous 31 juliol 2008

Un total de 16 equips s'han inscrit al I Torneig de Futbol 7 Nocturn, que es disputarà aquest proper cap de setmana al camp de gespa de l'Estadi Municipal. El torneig, organitzat per la Regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Salou, començarà el dissabte 2 d'agost a les 18 hores i finalitzarà el diumenge 3 d'agost a les 12 hores.
La majoria dels equips que s'hi ha apuntat són de la localitat, excepte 5, que provenen de Reus, Vila-seca i Torreforta. Tots els grups són amateurs i estan formats per un mínim de 10 i un màxim de 15 jugadors majors de 16 anys. Molts d'ells han pres part durant l'any en la lliga municipal.
En la fase prèvia es disputarà una lligueta entre els equips de cada grup (en total hi haurà 4 grups de 4 equips cada un), on els dos primers classificats de cada grup passaran a la següent fase. La final es jugarà el diumenge 3 d'agost a les 11hores.
A banda dels trofeus corresponents, el primer i el segon classificat seran obsequiats amb un kit de roba esportiva.
Durant tota la jornada, a les instal·lacions de l'Estadi Municipal hi haurà servei de bar amb barbacoa per a tots els assistents al torneig.

Podeu veure les bases i classificacions als següents links: Bases de Participació
Equip més esportiu
Classificats Fase Prèvia i Fase Final

Document Actions