Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un total de 16 parades participen en el primer Mercat de Nadal de Salou

Avui s’inaugura la fira que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Salou i l’associació 365 dies Salou Vila Comercial. També s’encendran les llums de Nadal

divendres 04 desembre 2009

Aquest divendres dia 4 de desembre, Salou obrirà les llums nadalenques repartides per tot el municipi. L’encarregat de fer-ho serà l’alcalde del municipi, Pere Granados, qui, a partir de les 19 hores premerà el botó d’encesa de les ornamentacions que es mantindran enceses fins el mes de gener. En el cas de Salou s’han instal·lat diversos motius nadalencs així com llums i arbres per diversos punts del municipi, així com a les zones més comercials de la ciutat, per tal de donar-li un major atractiu.

Desprès de l’encesa inicial s’inaugurarà el primer Mercat de Nadal de Salou que tindrà lloc a la via Roma, davant el Mercat Municipal. Aquest mercadet, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb l’associació 365 dies Salou Vila Comercial i amb la col·laboració del departament de Participació Ciutadana, acollirà mostres d’artesania, alimentació, joguines, decoració, entre molts d’altres productes típics nadalencs que seran els protagonistes en les 16 parades que s’hi instal·laran.

Totes les parades formen part de l’associació 365 dies Salou Vila Comercial del municipi. S’ha intentat fer el mercat en un lloc cèntric i pròxim als ciutadans i es per això que s’ha escollit fer-lo a la Via Roma, davant del Mercat Municipal, ja que es tracta d’un punt neuràlgic en el teixit comercial del municipi.

El mercat que s’inaugurarà aquest divendres dia 4 de desembre a les 19 hores romandrà obert fins el dia 13 de desembre. L’horari del mercat serà de 10:30h a 13:30h i de 17 a 21 hores.

Document Actions