Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un total de 25 artistes salouencs exposen en una mostra col·lectiva a la Torre Vella

dimecres 14 gener 2015

Cada un dels pintors participa amb una obra en el marc de la 14ena edició de l’Exposició d’Artistes Locals que s’inaugura aquest divendres

 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou té tot enllestit al Centre d’Art de la Torre Vella perquè aquest divendres, dia 16 de gener s’inauguri a les vuit de la tarda la 14ena Mostra d’Artistes Locals, una exposició que reuneix al Centre Cultural a un total de 25 artistes.

La mostra –que se celebra anualment coincidint amb la festa major d’hivern-  té l’objectiu de potenciar un esdeveniment on els artistes locals poden exposar les seves obres i donar a conèixer al públic salouenc l’art que es produeix a la seva pròpia població. Enguany, la mostra està formada per una selecció de les obres que formen part del patrimoni municipal.

Els artistes que presenten les seves obres són:  Albert Gilabert, Amador Pastor, Angeles Yesa, Anna Tiñena, Antonio Cabello, Barra Nogueras (Maria Luisa Barra Nogueras); Carmen Alquezar; Elias Galopa; Esther Tironi; Francesc Pedrol; Helena Oundjian; Joaquín Bayona; Jordi Jarque; Laura Álvarez; Llorenç Cervelló; Luis Herranz-Zabal; Manuel Cabello; Maria Jesús Andreu; Mau (Manuel Planells); Mercè Guilà; Myriam Arnold; Rafael Ruíz De Porras; Roser Rovira; Angel M. Lanzas i, finalment, Josepa Filella.

La regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, afirma que “la Mostra d’enguany ens fa sentir molt satisfets. L’hem plantejada amb la ferma voluntat que esdevingui un veritable motiu d’interès per al públic i, alhora, un reconeixement per a tots els artistes participants”. Així, enguany, hi seran presents tots aquells artistes que en algun moment o altre de la seva trajectòria artística han tingut el seu estudi a Salou segons consti per notorietat i de cada autor només es penjarà una única obra.

En la inauguració, a més de les paraules de l’alcalde i de la regidora de Cultura també es comptarà amb la  intervenció de la Dra. en Història de l’Art i Crítica d’Art Raquel Medina.

Galeria d'imatges

pintors.jpg

Document Actions