Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una cinquantena de joves del CD Fortuna K.E. de San Sebastià estan d’stage a Salou

Els joves d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys són esportistes amb un alt nivell que passaran una setmana al municipi disfrutant de les instal.lacions esportives

dijous 08 abril 2010

Un grup d’uns 50 joves provinents de Donostia – San Sebastià, van arribar ahir a la capital de la Costa Daurada per tal de realitzar-hi un stage esportiu. Els joves d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys formen part del Club Deportiu Fortuna Kirol Elkartea, CD Fortuna K.E., que un any més han escollit Salou per tal de realitzar un stage esportiu. El club ja fa més de set anys que realitza aquests stage al municipi amb molt bons resultats. Alguns dels joves són medallistes en el campionat d’Espanya de natació.

Els joves, que estan acompanyats d’un coordinador i de dos entrenadors, entrenen 2 hores pel matí i 2 hores més per la tarda a part de realitzar diverses activitats físiques i esportives que els ajuden en la seva preparació i els mantenen en forma. Cada any després de les competicions d’hivern i abans de les d’estiu el club organitza un stage per tal de que els joves perfeccionin i gaudeixin d’aquests esports fora de la seva comunitat autònoma. El CD Fortuna KE es un club amb una llarga trajectoria que compta amb més de 200 esportistes d’alt nivell i que te la seva seu central al pavello de Zuhaiztit, tot i que també disposa de les instal.lacions de Bidebita i Anoeta.

Galeria d'imatges

P8040058.JPG
P4080029.JPG
P4070090.JPG
P4070114.JPG

Document Actions