Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una cinquantena d'entitats i associacions de Salou, juntes en la primera mostra local

La plaça de les Comunitats Autonòmes de Salou és l’escenari al llarg del dia d’avui de la primera trobada d’entitats del municipi que organitza la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou

dilluns 26 abril 2010

La plaça de les Comunitats Autonòmes de Salou és l’escenari al llarg del dia d’avui de la primera trobada d’entitats del municipi que organitza la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou. A les onze del matí, el president de la Diputació, Josep Poblet, junt amb l’alcalde del municipi, Pere Granados, han estat els encarregats dels discursos d’inauguració, acompanyats en tot moment per una àmplia respresentació de regidors de la corporació.

Poblet, ha recordat en el seu discurs l’ampli suport que desplega la Diputació de Tarragona vers les entitats com a punt de suport i coneixença del territori més pròxim. Per la seva part, l’alcalde Pere Granados ha assegurat que “la força de les entitats és necessària per construir una societat més participativa, més pròspera i més implicada amb la democràcia. I l’Ajuntament ha de fer que aquest motor social no s’aturi, dotant-lo de recursos i condicions suficients per millorar el seu funcionament que faci possible que el seu treball tingui un millor rendiment i ressò social”. En aquest sentit, ha recordat com enguany el municipi celebra el seu 20è aniversari i, com no podia ser d’una altra manera, ho fa al costat de les entitats i associacions.

Després dels parlaments inaugurals, Poblet i Granados han tallat la cinta, han brindat junt amb el nombrós públic present amb una copa de cava i han visitat estand per estand tot lliurant un record institucional: una reproducció a escala de l’estàtua de Jaume I.

A la fira s’hi poden trobar entitats amb finalitats tan diverses com el foment del lleure, la cultura, la solidaritat, la joventut, les festes o els esports, entre d’altres. Així, s’hi aplegaran durant tot el dia amb un conjunt d’activitats i exposicions l’associació de russo-parlants; la Unió Esportiva Salou; l’associació Connecta’t Jove; els artistes de l’associació Playart; l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès; l’Associació de Veïns Cap Salou; l’Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris – AICUC; el Casal Argentí a Salou “20 de Junio” , la mateixa Policia Local o el Centro Vasco de Salou Txoko Lagun Artea, entre un llarg etcètera. El bon temps que es viu avui al municipi fa preveure una massiva assistència de públic.

Cal recordar que la primera fira d’entitats ha suposat una despesa de 40.000 euros, la meitat dels quals finançats per la Diputació de Tarragona.

Galeria d'imatges

DSCN2493.JPG
DSCN2483.JPG

Document Actions