Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una comissió tècnica plantejarà el futur del Port

L’Ajuntament y Club Nàutic van mantenir una reunió on es va proposar que una comissió tècnica conjunta s’encarregui de consensuar un nou projecte de millores del port esportiu

dijous 30 setembre 2010

L’Ajuntament y Club Nàutic van mantenir una reunió on es va proposar que una comissió tècnica conjunta  s’encarregui de consensuar un nou projecte de millores del port esportiu, per incorporar-lo dins el Pla Especial d’ordenació de l’àmbit portuari de Salou que es  redactarà serveis tècnics municipals amb l’assesorament de l’esmentada comissió. A la reunió hi van assistir l’alcalde Pere Granados, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, tècnics municipals i una representació de la Junta del Nàutic amb el seu president Godofredo Dominguez.

Respecte la reunió, l’alcalde de Salou, Pere Granados, destacava que “hi ha predisposició de les dues parts a arribar a un acord sobre el futur Port”, i que “des del govern entenem que les solucions pel port han de ser producte del diàleg per arribar al millor consens possible”.
Un acord que, avançava l’alcalde, vindrà condicionat per l’estudi que elaborarà la comissió tècnica sota els principis i les disposicions del que marca el POUM i el Pla de Ports de Catalunya.

No obstant això, l’alcalde destacava que  “les millores que incorpori el nou projecte del futur port hauran de ser totalment compatibles amb l’estabilitat de les platges perquè la prioritat passa per la seva preservació i protecció, abans que una ampliació que les perjudiqui irreversiblement”.

Document Actions