Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una conferència sobre la fibriomàlgia tancarà avui el cicle de xerrades i tallers per a la salut

dijous 29 novembre 2007

La Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Salou convida la ciutadania a participar en l'última conferència prevista dins del cicle de xerrades i tallers sobre temes relacionats amb la salut que ha programat per als mesos d'octubre i novembre. Es titula 'Fibromiàlgia. Aprèn a conviure amb la malaltia' i anirà a càrrec del Dr. Fontova, especialista en Reumatologia de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquesta sessió, com la resta de les programades fins al moment, tindrà lloc a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic, situat al carrer Advocat Gallego, a les 17.30 hores, recorda la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, tot avançant que s'organitzarà un nou cicle de xerrades sobre la salut a la primavera, amb experts en la matèria.

Aquests professionals tractaran novament qüestions que afecten la vida de moltes persones i les seves explicacions serviran als assistents per resoldre els seus dubtes o ampliar els seus coneixements al respecte.

Les qüestions tractades fins ara en el cicle de xerrades que finalitza avui han estat: la convivència amb la depressió, els beneficis de caminar i de l'exercici físic en general i els problemes que comporta l'alcoholisme.

Document Actions