Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una delegació del Govern de Xile es reuneix amb l’alcalde per conèixer el model de gestió de la neteja pública a Salou

dilluns 02 juny 2014

 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, va rebre ahir a Patricio Pérez Contreras, responsable de àrea de Medi Ambient i Neteja Pública del GOBIERNO REGIONAL METROPOLITANO Y DE LA VI REGIÓN  ( SANTIAGO DE CHILE )  junt amb una delegació amb altres representants d’aquest govern per conèixer de primera mà el model de gestió de  neteja del municipi i de recollida de residus urbans. En aquesta reunió, també ha estat present el regidor de Medi Ambient, Ramon Pascual, així com representants de l’empresa encarregada de la neteja al municipi, Urbaser.

En la reunió, la delegació xilena va conèixer de primera mà el model, les característiques i el material utilitzat pel servei públic del municipi, així com els objectius en els que es basa en  aspectes ambientals. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va explicar que “persegueix una millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Salou . per aquest motiu , disposem dels serveis adequats per donar resposta , en temps i forma, a les necessitats del municipi”. Granados va explicar que “els serveis de neteja urbana del municipi de Salou pretenen donar resposta a la normativa vigent en matèria de gestió dels residus urbans i un compromís amb una política ambiental òptima que combini criteris d'eficiència econòmica i respecte al medi ambient”. Afegia que “la iniciativa del govern xilè de conèixer els criteris tècnics per a la neteja viària, la neteja de platges i la recollida de residus urbans de Salou, demostra que el servei entra dins els paràmetres de qualitat exigits”. 
 
 La trobada va tractar els diferents àrees de neteja que s’estructura el model de neteja pública:
 
 
 
 - recollida de residus urbans i transport de les diferents fraccions als centres d'eliminació i  revaloració.
 
 - gestió del Punt Net 
 
 - neteja viària .
 
 - neteja de platges .
 
 - manteniment de parcs i jardins 
 
 
Després de la reunió, l’alcalde va voler oferir una visita a la delegació pels llocs més emblemàtics del municipi als quals va donar a conèixer algunes característiques urbanes i atractius de la destinació turística.
 

Galeria d'imatges

Delegacio_Chile1.JPG
home.jpg

Document Actions