Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una desena de treballadors netegen el perímetre de la via al seu pas per Salou

dilluns 24 agost 2009

Els operaris pertanyen als plans d'ocupació i van començar la seva tasca ara fa una setmana

Un total de 19 persones s'han incorporat ara fa una setmana als treballs de neteja de solars municipals a través d'un parell de plans d'ocupació subvencionats per la Generalitat i sol·licitats per l'Ajuntament de Salou. Una de les primeres actuacions s'ha dut a terme al passatge de la Jota, entre el carrer Barbastre i el Saragossa on els responsables de manteniment de la ciutat estan netejant aquesta zona propera a l'Associació de Pensionistes de Salou. Una altra de les actuacions en marxa des de la setmana passada i que s'allargarà fins a finals de setmana és la neteja de la zona annexa a la via fèrria on s'han demanat tots els permisos corresponents a Adif per poder retirar la gran quantitat d'herbes i brutícia que s'acumulava al seu pas per la població. Un equip d'aquests operaris ha estat treballant a la zona des de la setmana passada i ja han arribat a la zona del carrer Barcelona. Avui, la neteja continua en direcció al càmping Sangulí i acabarà els propers dies.
Altres feines en les que han estat treballant aquestes 19 persones es concentren al carrer Colom, en la reparació d'alguns escocells d'arbres; a més de dur a terme algunes actuacions de neteja i poda d'arbres a la zona del Mirador de Salou. Pel regidor de serveis i manteniment de la ciutat, Pedro Márquez, 's'està fent una tasca de millora a molts solars puntuals de la ciutat i crec que, en uns mesos, es notarà la feina d'aquest col·lectiu'.
Cal recordar que aquestes persones s'han contractat a través d'un pla d'ocupació de la Generalitat de Catalunya i que estaran treballant durant mig any a Salou en la neteja de solars. A més, es dona la circumstància que les 19 persones estaven a l'atur i no rebien cap mena de prestació econòmica.

Document Actions