Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una dotzena d'alumnes de l'IES Jaume I han fet pràctiques a l'Ajuntament

dimecres 26 setembre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, juntament amb el regidor d'Educació, Paco Gaya, va rebre la setmana passada al seu despatx les 12 alumnes de 2on de Batxillerat de l'IES Jaume I que van fer pràctiques al consistori, del 3 al 17 de setembre, en horari de 8 a 15 hores.
Durant aquest temps, aquestes noies van estar distribuïdes en diferents departaments, en funció dels estudis universitaris que voldran cursar en el futur. Així, hi va haver joves al departament d'Enginyeria, Urbanisme, Informàtica, Governació, Premsa, Medi Ambient, Intervenció/Comptabilitat, Esports, Personal, Cultura; i també al Teatre Auditori de Salou (TAS) i a la Biblioteca municipal. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Salou ha col·laborat un any més amb l'IES Jaume I. En concret, en el crèdit lectiu d'Estada a l'Empresa.
En agraïment a la tasca desenvolupada dins de les dependències municipals, l'alcalde va lliurar a aquesta dotzena d'estudiants un petit obsequi. Les noies van estar acompanyades per la directora de l'institut, Montse Vallés; i el tutor i la coordinadora de les pràctiques, Baldiri Panicot i Irene Vázquez de Parga, respectivament.
Tant la directora de l'IES Jaume I com l'alcalde van afirmar que aquesta petita incursió en el món laboral ajudarà les alumnes a escollir el seu futur laboral.

Document Actions