Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una exposició fotogràfica mostrarà a la Torre Vella la riquesa paisatgística de les comarques de Tarragona

dimecres 21 novembre 2007

Divendres passat, dia 16 de novembre, a les 20 hores, va inaugurar-se una nova mostra a la Torre Vella de Salou. Es tracta d'una exposició fotogràfica titulada 'Paisatges de les comarques de Tarragona', que estarà oberta al públic fins al 9 de desembre, de dimarts a dissabte de 18 a 20 hores; i diumenges i festius, d'11.30 a 13.30 hores.

'Només és un tast de les infinites possibilitats que ens ofereix tant el paisatge com la geografia comarcal, però ens permet contemplar no només la bellesa de la natura sinó també la seva plasticitat, fruit d'una visió tant subjectiva i singular com només l'avesat ull del fotògraf és capaç d'oferir-nos. És remarcable també l'espectacularitat d'imatges aèries o d'indrets ben coneguts que ara se'ns presenten des d'una perspectiva que, potser, mai havíem contemplat anteriorment', assenyala el regidor de Cultura, Paco Gaya, en el tríptic informatiu.

La mostra inclou una trentena d'imatges captades per un grup de fotògrafs de Tarragona, Reus i Salou. En concret, per Josep Maria Casanoves, Josep Maria Dalmau, Jordi Freixa, Maria G. de la Hoz, Miquel A. Gómez, Xavier Panisello i Albert Saludes i el regidor del PP Pedro Lavilla.

Entre els indrets que es poden veure en aquesta exposició que posa de manifest la riquesa paisatgística del nostre territori, hi ha el Montsant, el pantà de Siurana, el Delta de l'Ebre, la Reserva Natural de Sebes a Flix, el Pont del Diable de Tarragona i les platges de Cambrils i Salou, entre d'altres.

Document Actions