Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una foto de la Morena de Salou guanya el concurs de fotografia de la Festa Major 2016

dilluns 22 febrer 2016

El passadís del TAS acull la 7ª edició de l’exposició que es podrà visitar fins al proper 1 de març

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha exposat ja les obres presentades en la 7ª edició del concurs de fotografia de la Festa Major 2016. Així, l’obra guanyadora (una imatge de la Morena de Salou) a més de les finalistes i altres participants es poden ja veure al passadís del Teatre Auditori. En total han estat 19 les instantànies presentades al concurs, amb temàtiques i tècniques molt diverses. L’exposició es pot  visitar fins el proper 1 de març al passadís del TAS.

Recordar que s’estableixen dos premis: un primer premi valorat en 200€ bruts i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV, i un segon premi valorat en 100€ bruts i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV.

Els premis als guanyadors s’atorgaran el proper dia 25 de febrer a les 20 hores en el transcurs de l’acte de presentació del DVD de Festa Major d’Hivern. En aquest acte, es lliurà el ja tradicional DVD a les colles i entitats participants en la festa major, així com els premiats del concurs de fotografia.

Galeria d'imatges

morena.jpg
P1240551.JPG
P1240548.JPG
P1240551.JPG

Document Actions