Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una gran majoria de salouencs valoren positivament la tasca del govern, i l’alcalde és el polític més ben valorat

dilluns 09 febrer 2015

S’ha dut a terme una enquesta sobre la percepció ciutadana de l’estat de la ciutat i valoració política 

 

Segons la consulta sociològica encarregada per l’Ajuntament de Salou sobre “avaluació municipal i valoració política” en l’apartat de valoració de la tasca del govern i de l’oposició, la consulta dóna el següent resultat:

-          El 60% valoren positivament la tasca de l’equip de govern i n’estan satisfets; i respecte el 2009, un 20% més la valoren satisfactòriament. També un 35% considera que la tasca del govern ha estat “millor” del que s’esperava, i un 28% que el govern ha fet el que s’esperava.

-          El 38% dels enquestats valoren insatisfactòriament la tasca de l’oposició, i el 20% satisfactòriament. Respecte el 2009 la valoració positiva de l’oposició baixa un 20% i la negativa puja un 16%.

 

Respecte al coneixement i la valoració dels principals caps de llista, l’alcalde Pere Granados és el polític més conegut amb diferència (un 89%); i alhora el més ben valorat amb una puntuació de 6’1, on un 45% dels consultats li donen un notable excel·lent i el 34% l’aproven. També aproven el socialista Antoni Brull (un 5’8), Pablo Otal de RDS amb un 5’5, i Reyes Pino, regidora no adscrita amb un 5’3.

Per contra, només suspenen Mario García (cap del PP), amb un 3’6 de puntuació, on només un 12% l’aproven; i Zacarías Henar, amb un 4’8 de puntuació i dels consultats només un 16% l’aproven.

També destaca la dada sobre la percepció de qui creuen els consultats que seria “millor alcalde” per Salou, amb un 24% a favor de Pere Granados, seguit a molta distància dels altres candidats que no sobrepassen el 3%. I major és la distància sobre qui pensen que serà el proper alcalde: un 46% es decanten per Pere Granados, i els altres candidats no sobrepassen l’1%.

 

El treball de camp es va realitzar entre el 17 i el 24 de novembre de 2014 via telefònica, en una mostra de 502 individus representatius, a partir dels 18 anys, segons zona de residència, edat, sexe i nivell d’estudis. L’estudi va ser realitzat pel Gabinet CERES.

 

 

Galeria d'imatges

ceres.jpg

Document Actions