Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una important col·lecció d'obres seriades, a partir d'avui divendres a la Torre Vella de Salou

divendres 04 juliol 2008

Aquest divendres 4 de juliol, a les 20 hores, s'inaugurarà a la Torre Vella de Salou l'exposició 'La estampería de Monsieur Perignon'. En aquesta mostra, organitzada per l'Associació Art Públic, es podrà veure un conjunt d'obres seriades mitjançant diferents processos d'estampació calcogràfica que pertanyen a la col·lecció particular de Biel Torrens. Aquesta col·lecció conté treballs de noms tan emblemàtics del nostre art contemporani com, Josep Guinovart, Eduardo Chillida, Robert Llimós, Joan Pere Viladecans, Anton Lamazares, Luis Gordillo, Manolo Valdés; i d'altres de reconegut prestigi internacional també com ara Christo, Tom Carr, Zú Yì, Zú Yì i Guy Tillim.

Aquesta exposició intenta posar de manifest de quina manera els artistes representats amb obres d'art d'una gran diversitat iconogràfica poden abordar interrogants sobre la transformació de l'estètica artística. Aquests artistes, que entenen l'art com una eina per fusionar el plaer amb la comprensió, coincideixen en una naturalesa poètica de l'obra d'art. La col·lecció mostrada pot considerar-se un agent històric i contempla un recorregut d'alguns dels trets fonamentals de la creació artística en obra seriada contemporània.

La presentació de l'exposició, que estarà oberta a la Torre Vella fins al 27 de juliol tots els dies de la setmana de les 19 a les 22 hores, anirà a càrrec divendres del seu comissari, Lluís Torrens.

Document Actions