Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una norantena d’àrbitres de la Federación Española de Karate es reciclen a Salou

Aquests seran els encarregats d’arbitrar el Campionat d’Espanya sènior de Karate que se celebra a Salou aquest cap de setmana amb 400 participants

dijous 18 març 2010

Aquest matí, una norantena d’àrbitres de la Federación Española de Karate han fet un curset de reciclatge per tal d’adaptar-se al reglament i repassar alguns dels punts que poden ser més conflictius alhora de decidir la puntuació. Aquests seran els encarregats d’arbitrar aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Sènior de Karate que es disputarà al Pavello Municipal d’Esports de Salou.

El campionat comptarà amb la presència dels campions d'Espanya Sènior i recentment proclamats campions del món a Rabat. Hi participaran uns 400 karateques provinents de les 17 Comunitats Autònomes i també de Ceuta i Melilla. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “és molt important pel municipi acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud i de reconegut nivell que alhora ens serveix per desestacionalitzar i donar vida i riquesa al municipi”.

Des d’aquesta tarda començaran a arribar les diferents expedicions procedents de les 17 comunitats, més els tècnics, els seleccionadors, els acompanyants… En total es calcula que hi haurà unes 2.000 persones allotjades als diferents hotels de Salou. El Regidor d’Esports, David Ninyà, ha explicat que: “ja vam acollir el campionat infantil de karate amb un gran èxit i esperem que en aquesta ocasió es repeteixi la gran acceptació per part del públic”. El dissabte a les 9 hores començarà el campionat i a les 16.30 hores es farà la inauguració oficial del campionat amb la desfilada dels participants i les banderes de les respectives comunitats autònomes així com el discurs de benvinguda de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el discurs del President de la Federación Española de Karate, Antonio Moreno. Pel que fa al diumenge les competicions començaran a les 8.30 hores i a les 11.30 hores es lliuraran els trofeus als guanyadors.

Galeria d'imatges

DSCN1710.JPG

Document Actions