Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una nova edició del Casal Xic’S torna a Salou perquè els infants gaudeixin de l’estiu

dilluns 08 juny 2020

El període per realitzar les inscripcions serà del 15 al 19 de juny, i caldrà fer-les telemàticament, per correu electrònic

L’activitat, que s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, tindrà lloc, enguany, a l’Escola Salou del municipi

L’alcalde Pere Granados assegura que s’adoptaran ‘les màximes garanties higièniques i de seguretat, per tal de vetllar per la salut i benestar dels infants, i de les seves famílies, monitors i treballadors del Consistori’

Una nova edició del Casal Xic’S torna a Salou perquè els infants puguin gaudir de l’estiu, amb una gran varietat d’activitats lúdico-educatives. L’acció, que s’adreça a nens / es d’entre 3 i 12 anys, tindrà lloc, enguany, a l’Escola Salou (carrer de Rosa Sensat, 2) del municipi, en horari de 9 a 14 hores.

Com cada any, el Casal Xic’S es divideix en quatre quinzenes, que corresponen als mesos de juliol i agost. Seran les següents:

  • 1a quinzena: del 6 de juliol al 17 de juliol.
  • 2a quinzena: del 20 al 31 de juliol.
  • 3a quinzena: del 3 d’agost al 14 d’agost.
  • 4a quinzena: del 17 al 28 d’agost.

Les places ofertes es mantenen respecte l’any 2019 i van des de 120 a 80, depenent de la quinzena. Cada període temporal compta amb 6 places addicionals per a nens i nenes amb necessitats especials.

Així mateix, el preu del Casal també serà per quinzena, de 55 euros. Cal dir que els nens i nenes que siguin socis del Club Xic’S o pertanyin a famílies nombroses o monoparentals, rebran un descompte del 10 %, de manera que el preu quedaria per 49,5 euros. Els descomptes no són acumulables.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, la nostra voluntat és que els nens i les nenes del municipi puguin gaudir de totes les activitats que s’estan preparant pel Casal, tenint en compte les màximes garanties higièniques i de seguretat, per tal de vetllar per la seva salut i benestar, i de les seves famílies, monitors i treballadors del Consistori”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha assegurat que “aquesta nova edició del Casal Xic’S adaptarà tot el que sigui necessari per tal que els més petits de la casa puguin passar l’estiu amb diversió i entreteniment, malgrat la situació que vivim, actualment”. Per aquesta raó, “hem establert unes franges horàries d’entrada i sortida, per poder garantir la distància de seguretat de 2 metres i evitar aglomeracions als accessos de l’escola”.

Així, l’entrada es farà, per torns, des de les 9 i fins a les 9.30 h; i la sortida, de les 13.30 a les 14 h. A cada grup d'infants, se li assignarà una hora i una porta concreta per accedir al centre, que es notificarà durant la setmana anterior a l’inici del Casal. 

 

Com i quan fer la inscripció al Casal Xic’S?

Les inscripcions es podran fer del 15 al 19 de juny, i caldrà realitzar-les telemàticament, a través del correu electrònic. Per tant, serà necessari descarregar i emplenar la instància que es troba al final d’aquesta pàgina, i adjuntar la documentació que s’especifica a l’escrit. A continuació, s'haurà d'enviar la instància i la documentació a l’adreça d’email clubxics@salou.cat

Un cop finalitzin les inscripcions, i en cas que superin l’oferta, el dilluns, 22 de juny, al matí, es realitzarà el sorteig d’assignació de places. Es comunicarà el resultat per correu electrònic.

Del 22 al 26 de juny, caldrà enviar el justificant de pagament al mateix correu clubxics@salou.cat, indicant el nom de l’infant; i, un cop aportada tota la documentació, es procedirà a la confirmació de la plaça al Casal Xic’S. L’infant no comptarà com a inscrit fins que no es presenti tota la documentació i el justificant pagament.

Cal dir que en cas de no poder fer aquests tràmits de forma telemàtica, la regidoria d’Infància posa a disposició de la ciutadania el telèfon de contacte 661 583 413, al qual es podrà trucar o enviar un WhatsApp per demanar cita prèvia i lliurar, de forma presencial, la documentació.

Entre els requisits per a la inscripció, pel que fa als infants o adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que es valori per part dels serveis mèdics, de manera individual, la idoneïtat de participar en determinades activitats, atès que són població de major risc enfront de la COVID-19. També caldrà tenir el calendari de vacunació actualitzat (exceptuant vacunes posposades pel període de confinament); i estar empadronat a Salou.

 

Aspectes que cal tenir en compte

Per poder garantir les màximes condicions de seguretat, els nens i nenes hauran de portar la mascareta de casa, per a aquells moments en què no es pugui respectar la distància mínima de seguretat. També caldrà notificar la temperatura i estat de salut dels infants a l’arribada al Casal i avisar de qualsevol canvi.

Es facilitarà a les famílies i tutors / es un llistat de comprovació de símptomes que caldrà emplenar abans de portar el / la participant a l’activitat, cada dia. En aquesta llista també s’hi anotarà la temperatura del nen / a.

Entre els requisits generals per participar a les activitats del Casal, caldrà assegurar els següents aspectes: absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea, etc.) o amb qualsevol altre quadre infecciós; i no haver estat en contacte estret o convivint amb una persona positiva confirmada o amb simptomatologia compatible, en els 14 dies anteriors.

Per més informació, també es pot enviar un WhatsApp o trucar al telèfon 661 583 413.

Fitxers adjunts

Document Actions