Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una productora holandesa roda una pel·lícula familiar a Salou

El film s’emetrà per totes les cadenes regionals d’Holanda i Bèlgica aquest hivern i es preveu que arribi a 8.000.000 d’espectadors

divendres 06 agost 2010

El municipi de Salou ha estat durant aquesta setmana un plató improvisat pels integrants d’ una productora holandesa. L’equip de rodatge ha filmat diferents emplaçaments de la capital de la Costa Daurada, com ara les seves platges, els seus parcs, el Passeig Jaume I, el Port Esportiu, els penya-segats, el Patronat de Turisme, diferents hotels, els monuments de la pescadora, el monument de Jaume I, la vida nocturna, etc, per tal de dur a terme una sèrie de deu capítols sobre diferents aspectes del producte. En total, s’espera que aquest film arribi a 8.000.000 d’espectadors.

Aquesta iniciativa duta a terme per Solmar Tours compta amb el suport i col·laboració del Patronat de Turisme de Salou. Consistirà en una sèrie de 10 capítols ens els quals s’explicarà al públic cinc històries diferents cada setmana. Cada història tindrà una duració aproximada de 4 o 5 minuts dedicats exclusivament a Salou. El fil argumental girarà al voltant d’una família holandesa que marxa des del seu país en un autocar de Solmar, arriba a Salou, s’allotja en un hotel i despres visita les platges, el passeig, alguns establiments, el Club Nàutic, amics que es troben allotjats en d’altres hotels del municipi, etc.

Tal i com ha afirmat el Regidor de Turisme, Alberto Del Hierro, " amb aquesta pel·lícula adreçada a tots els públics volem promoure el turisme familiar, que és, en definitiva, un dels principals protagonistes del nostre destí turístic". A més Del Hierro ha afegit que: "el turisme holandès ha evolucionat des de fa uns anys fins ara, ha passat de ser majoritàriament jove que només buscava sol, platja i diversió a ser un turisme més familiar demandant d’una oferta més complerta. Aquesta perfil és en el que estem treballant de valent".

La pel·lícula que s’emetrà per totes les cadenes regionals d’Holanda i Bèlgica aquest hivern preveu, pretén donar a conèixer la destinació de Salou als possibles turistes holandesos e incrementar així el nombre de visitants al municipi.

Galeria d'imatges

PATRONATO.JPG

Document Actions