Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una quarentena d'entrenadors de futbol finlandesos s'interessa per Salou com a destinació de turisme esportiu

divendres 08 febrer 2008

El touroperador finlandès PELIMATKA Sports Travel, que treballa amb l'agència de viatges de Salou 'Velero' i està especialitzat en turisme esportiu, ha desplaçat fins a aquest municipi, a un grup de 38 entrenadors de futbol que preparen a equips semiprofessionals i professionals perquè coneguin Salou i la Costa Daurada . Aquest grup va arribar a les nostres terres dissabte passat i dimecres 6 de febrer va tornar al seu país.

Durant la seva estada, aquests preparadors físics van visitar establiments hotelers de Salou i diferents instal·lacions esportives de la zona; i van poder gaudir del nostre bon clima i de la nostra gastronomia. Tant és així que, segons van assegurar, se'n van anar molt satisfets amb aquest primer contacte amb la capital de la Costa Daurada i amb la informació que el Patronat de Turisme de Salou els va subministrar.

Cal tenir en compte que l'esmentat touroperador finlandès organitza estades esportives durant els mesos de gener a juny i d'octubre a desembre, la qual cosa resulta especialment interessant a l'hora de desestacionalitzar la temporada turística. A més, també s'ha de tenir present que el turisme esportiu és molt important per a Salou. Prova d'això és que enguany acollirà novament el Rally RACC-Costa Daurada i l'Spanish Open de Ball Esportiu i, per primera vegada, l'Olimpiada de Ball, entre altres esdeveniments esportius.

Document Actions