Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena d’alumnes inclosos en el Pla Educatiu d’Entorn aprenen català

Ahir a la tarda es van lliurar els diplomes acreditatius del curs

dimecres 24 març 2010

Una seixantena d’alumnes, entre ells una quinzena de pares, totes ells estudiants dels IES Marta Mata i Jaume I i també dels Ceip Salou i Europa han participat dels cursos de llengua catalana de nivell bàsic per a famílies incloses dins el Pla Educatiu d’Entorn. Una de les activitats que es realitzen són aquests cursos de català de nivell inicial adreçats a familiars dels alumnes i alumnes que entenen poc el català i volen adquirir les habilitats de comprendre i parlar per poder actuar en situacions quotidianes. En aquesta convocatòria s'han portat a terme tres cursos de nivell inicial de 20 hores que s'han impartit a les aules del Centre Cívic. S'hi han inscrit persones de diferent procedència: Marroc, Espanya, Xina, Pakistan, Rússia i Amèrica del Sud, entre d’altres.
Ahir a la tarda, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor d’Ensenyament, David Ninyà, van lliurar els diplomes als assistents a l’acte.
Cal recordar que el Pla Educatiu d'Entorn de Salou, que va començar amb caràcter experimental el curs 2006-2007, té com a objectiu general aconseguir l'èxit educatiu de tot l'alumnat en totes les seves dimensions i uns dels seus objectius fonamentals és afavorir la cohesió social i la integració de la població nouvinguda fent ús del català com a eina bàsica d'inserció.

Galeria d'imatges

pla_educatiu_dentorn.JPG

Document Actions