Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena de joves participen en l'Interclub de Patinatge Tarragonès Vila de Salou

dimecres 24 octubre 2007

Una seixantena de joves d'entre 5 i 15 anys van participar dissabte passat en l'Interclub de Patinatge Tarragonès Vila de Salou que va celebrar-se al Pavelló Municipal d'Esports, entre les nou del matí i les dues del migdia.

Els joves procedien del C.P Salou, CP Roda de Barà, UD Torredembarra, PC Vila-seca, CP Pobla de Mafumet i CP Constantí. Entre els salouencs que van pujar al podi hi ha: Georgina Brull, que va guanyar el 1r Premi de la 3ª prova de debutants; Júlia Cabré, que va aconseguir el segon lloc en aquesta categoria; i Marta Barragán, el tercer. Dins la categoria de certificat, Ana Pamplona va fer-se amb el 2n premi; i Alejandro de Cos va ser el tercer en la primera prova de debutants masculí.

Els encarregats de lliurar els trofeus van ser el regidor d'Esports, Daniel López; la regidora de Ciutadania, Igualtat, Ocupació i Habitatge, Sonia García; la regidora d'Hisenda, Rosa Pasquina; el regidor de Sanitat, Medi Ambient, Festes i Noves Tecnologies, Joan A. Brull; i el president del CP Salou, Carmelo Aparicio.

Document Actions