Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena de persones nouvingudes han assistit als cursos del Programa Integral d'Acollida de Salou

divendres 11 juliol 2008

Una seixantena de persones nouvingudes han finalitzat els darrers cursos oferts per la Regidoria de Ciutadania i Igualtat de l'Ajuntament de Salou i emmarcats dins el Programa Integral d'Acollida que es duu a terme al municipi, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès i de la Secretaria per la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

En concret, entre l'abril i el juliol, s'ha impartit tres cursos al Centre de Formació i Inserció d'Adults del carrer Ciutat de Reus: un de coneixement de l'entorn en llengua catalana; un taller d'habilitats laborals per a joves; i un altre d'habilitats socials per a dones.
Durant l'acte de cloenda d'aquestes accions formatives que va celebrar-se ahir dimecres al vespre a la sala Xavier Turull de l'Escola de Música Municipal, la regidora de Ciutadania i Igualtat, Sonia García, va destacar la utilitat d'aquestes classes, que tenen com a objectiu principal donar a conèixer als alumnes els recursos i serveis de què disposen, així com els equipaments municipals; i fer que se sentin part de la ciutat i participin activament en tot allò que s'hi organitzi.

Per la seva banda, l'alcalde de la ciutat, Antonio Banyeres, va ressaltar el fet que Salou és una localitat multicultural, on conviuen persones de molt diversa procedència geogràfica. Prova d'això, segons va argumentar, és que en aquests cursos han compartit classes persones de països diferents: del Marroc, del Senegal, de Rússia, de Paquistan i de Brasil.
A aquest acte també va assistir la consellera delegada de l'àmbit de la dona del Consell Comarcal del Tarragonès, Maria Jesús Granado; així com els professors del curs i diversos alumnes, que van interpretar una cançó i van rebre els seus corresponents diplomes.

Document Actions