Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena de persones recullen els diplomes de les accions formatives de l’Àrea d’Immigració i dona de l’Ajuntament de Salou

L’alcalde i la regidora d’Atenció Social, Immigració i Dona feliciten l’esforçd’aprenentatge dels assistents

dijous 23 desembre 2010

Aquesta setmana s’ha celebrat la cloenda de les accions formatives tant del Programa Integral d’Acollida com el Programa per la Igualtat d’Oportunitats que formen el primer trimestre del 2010-2011 i on hi ha participat una seixantena d’alumnes de diferents nacionalitats. Les accions formatives s’han realitzat dins en el Servei d'Acollida al Nouvingut  a  l'espai  MAS (c/ Ebre núm 11). L’alcalde Pere Granados i la regidora Ana Narbona han estat els encarregats de lliurar les orles i els diplomes als assistents, provinents del Marroc, la Índia, Argentina, Regne Unit, França, Pakistan, Brasil, Romania, Senegal, Bolívia, República Dominicana o Panamà, entre d’altres. La regidora Ana Narbona ha encoratjats als assistents a “integrar-se dins la societat salouenca i a participar en les activitats”, ha destacat.

Aquests cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d'Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats  que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinançats per la Secretaria per la Immigració de la Generalitat de Catalunya i que es van realitzant periòdicament. Aquest trimestre s’han impartit des del curs de coneixement de l’entorn en llengua catalana, a un taller d’habilitats laborals; un tercer taller d’habilitats socials i acolliment lingüístic en llengua catalana.

El proper dia 10 del mes de gener  reemprenen les inscripcions del tallers per al segon trimestre del període lectiu 2010-2011 a l’espai Municipal d’atenció Social, Immigració i Dona (EMAS) de les 10 a les 13 hores.

Galeria d'imatges

DSCN7343.JPG

Document Actions