Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena de persones s’adhereixen la Caminada Popular amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

El Grup Excursionista va recórrer aquest cap de setmana 8 quilòmetres per promocionar models de transports sostenibles

dilluns 24 setembre 2012

La Caminada Popular que va tenir lloc ahir diumenge amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que se celebra del 22 al 29 de setembre, va arreplegar ahir a més de 60 persones que no van dubtar un moment en recórrer els 8 quilòmetres previstos pel municipi de Salou amb l’objectiu de promocionar models de transports sostenibles.

Sota el lema ‘Mou-te en la direcció correcta’, la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable.

Aquesta va ser  la primera de les tres caminades organitzades per la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Salou dins el programa oficial d’activitats que contempla tres caminades. Aquesta ha estat coordinada pel grup Excursionista de Salou que va preparar un circuit circular per camins i senderons que van transcórrer pel medi rural del municipi de Salou. D’aquesta manera acosten altres indrets menys coneguts del municipi però també amb un alt valor paisatgístic
A més, des del Grup Anem a Caminar coordinats pel CAP-ABS Salou també participaran durant aquesta setmana de la mobilitat sostenible i segura amb  dos ‘caminades saludables’ més; la primera d’elles serà demà 25 de setembre i l’altra, el dijous 27; ambdues amb la sortida a les nou del matí des de l’espigó del Moll.
Des de la Regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental es va repartir material proporcionat per la Generalitat de Catalunya per la mobilitat sostenible entre els participants. Aquests van poder gaudir ahir de la visita a la Vil•la de Barenys durant la seva passejada.

 

Galeria d'imatges

caminada_per_la_sostenibilitat_005.JPG
caminada_per_la_sostenibilitat_012.JPG
caminada_per_la_sostenibilitat_019.JPG
caminada_per_la_sostenibilitat_005.JPG
caminada_per_la_sostenibilitat_019.JPG
caminada_per_la_sostenibilitat_012.JPG

Document Actions